Produse Meniu

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor

Securitatea datelor personale și a informațiilor
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Societate numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

Societatea garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. În cazul plății online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de ROMCARD - autoritatea națională de supraveghere în acest domeniu. GRESON TRADE S.R.L. nu stochează informații despre cardul dumneavoastră.

Site-ul folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul Societății.